Як зробити сімейний альбом?

Створюємо сімейний альбом прямо на стіні!

В епоху цифрових технологій хочеться зробити сімейний альбом і зафіксувати на фото кожну щасливу мить свого життя: фотосесія з коханим, заручини, відпустки, весілля, народження дитини і т.п. Але в більшості випадків часу на перегляд улюблених фотознімків зовсім бракує. Так вони і зберігаються на жорсткому диску, чекаючи кращих часів, коли ви будете старенькі і з радістю переглядатимите своє життя від самого початку.

Ми категорично проти відкладати у довгу скриньку те, що може приносити радість уже завтра!

Подаруйте фотознімкам друге життя у вигляді фотошпалер і милуйтеся ними кожного дня! А коли набридне - замовте інші декоративні матеріали з власним фото, адже їх так легко і приємно клеїти. Стик-в-стик, без необхідності ретушувати зображення олівцями. Наша компанія розуміється на дизайні інтер'єру.

Лише уявіть - фото, зроблене вами, стане прикрасою квартири або офісу. Пам’тайте, що якість фото повинна бути дуже високою, тому звичайне знімок з телефону не підійде. Якісний декор зробить дизайн приміщення унікальним, особливим, неповторним. А головне, що такі шпалери будуть лише у вас!

Фотокартка має пасувати до загального стилю кімнати. Тому перш, ніж надсилати нам фото, добре подумайте, якій кімнаті воно буде личити найбільше. А тоді визначайтеся з потрібними розмірами і текстурою. Все інше наші дизайнери зроблять за вас – відкорегують кольори, створять колаж із фото тощо.

Весільні фото в інтер’єрі

Весільна фотосесія подружжя несе в собі позитивні емоції і щастя, для гармонізації сімейних стосунків такі фотошпалери краще за все клеїти у спальні. Тоді ваш чоловік добре пам’ятатиме не лише про свої подружні обов’язки, але й дату весілля. Якщо ж на фото зображена лише дружина чи чоловік, поодинці, то така фотографія недоречна у спальні сім'ї. Адже ви хочете жити довго, щасливо до останнього подиху разом? То й обирайте фотокартки, де ви разом. А якщо нема – бігом у РАГС та на фотосесію!

Власний портрет у приміщенні

Мрієте поклеїти у вигляді фотошпалер свій гарний портрет? Найбільш сприятливі приміщення - це кабінет, офіс чи вітальня. У цих кімнатах ви будете відчувати себе більш впевнено і розкуто, коли будете бачити, які ви насправді чудові. Скромність тут може стати вам на заваді, тож відкидайте її куди подалі.

Зображення дітей варто клеїти у дитячій кімнаті, а не у власній спальні. Кращим вибором для фотошпалер стане сімейне фото, що прикрашатиме кімнату дитини. А коли дитина підросте, його легко буде замінити на актуальний сюжет із популярного фільму, фото акторів, співаків тощо.

Сімейні фото та знімки з друзями

Сімейне фото гарно виглядає на кухні чи у вітальні. Тут частіше за все вся сім'я збирається разом, обмінюється новинами і позитивними емоціями. Всім членам родини завжди буде доречно нагадати, що вони значать один для одного.

Фото з друзями також може стати чудовою ідеєю для фотошпалер. Поклейте такі зображення у вітальні, де ви часто збираєтеся з друзями. Споглядаючи щасливі миті, які ви провели разом, ваша дружба стане ще міцнішою.

Тварини в інтер’єрі

Домашні улюбленці на фото – окрема тема, тому що якщо вони подобаються вам, то це ще не означає, що їх мають любити всі. Тому такі знімки доречні для кухні, вітальні та передпокою. Але у спальні та офісі такі фотошпалери не потрібні – занадто вже вони особисті. Та і якось дивно буде, якщо вашу спальню буде прикрашати кішка або собака – не ставте себе у дивне положення перед друзями.


Корпоративні фото

Корпоративні фото компанії ідеально підійдуть для офісу. Пам'ятайте, що фото з корпоративів краще залишити в електронному вигляді. А в офісному приміщенні потрібно розміщати зображення, які піднімають співробітникам здатність до роботи і корпоративний дух. Портрет керівника у вигляді фотошпалер пасуватиме до його кабінету, а нав’язувати себе співробітникам не варто. У залі нарад ідеально розміщати фотошпалери з колективними фотографіями компанії.

Якщо ваш заклад часто відвідують зірки, і вам хочеться поділитися цим фактом з усіма, то це доречно робити в ресторанах, кафе, барах, салонах краси. Відвідувачі будуть у захваті! У всіх інших місцях цей факт краще залишити без уваги.

Обираючи фото для фотошпалер - орієнтуйтесь на власний смак, а ми даємо лише загальні рекомендації, щоб ви були у захваті від оновленного інтер'єру довгі роки.