Як зробити ремонт - запитання та відповіді

Коли ви починаєте робити ремонт, перш за все обираєте стиль, якого будете додержуватися у приміщенні, а подекуди й у всій квартирі. Звісно, інколи стиль інтер’єру може змінюватися в процесі ремонту або переплітатися з іншими, створюючи своєрідний мистецький коктейль. І особливо це помітно при виборі матеріалів для оздоблення в процесі ремонту, коли вони не лише доповнюють один одного, але й змінюють на краще всю квартиру. Наприклад, такими матеріалами для вас стануть наші фотошпалери.

Навіщо вам матеріали для декору

Хай-тек, мінімалізм, класика, арт-деко, авангардний, африканський і вінтажний стиль, японський і скандинавський - інтер'єрний дизайн багатий на різноманітні стилі. Дизайнер намагається зробити приміщення зручним і естетичним водночас, а різноманітні деталі лише підкреслюють бездоганний смак хазяїна дому.

Завдяки різноманітності текстур і величезному каталогу зображень фотошпалерами можна прикрасити будь-яке приміщення. Сучасні дизайнери використовують їх з різною метою - виправити недоліки кімнати (її розмір, висоту стелі, відсутність світла), підкреслити переваги, додати родзинку в авторський інтер'єрний дизайн тощо.

Яка мета у вас – знаєте в першу чергу ви самі. А якщо поки ще не визначилися – робіть це швидше, бо вже час робити ремонт. Хоча ми і виготовляємо матеріали для оздоблення у найкоротші строки, проте все одно затягувати з вибором і метою не варто.

Мабуть, ви вже переконалися, то простіше за все намалювати інтер’єр на папері, а от знайти потрібний декор буває досить складно. Всі магазини будівельних матеріалів схожі між собою так само, як і їхній асортимент товарів. Тому знайти щось ексклюзивне можливо, проте за це обов’язково треба платити якимось шаленими грошами. Але це не стосується нашої продукції. Вона унікальна і недорога, до того ж дуже зручна у поклейці.

Які бувають стилі інтер’єру і як їх прикрашати якісним декором

Японський стиль інтер'єру вимагає витонченості та особливих матеріалів. Підібрати їх буває нелегко, а от замінити на якісні фотошпалери – дуже зручно. Тому не зволікайте, замовляйте потрібне зображення, щоб доповнити східними мотивами вашу кімнату.

Скандинавський стиль стає більш вишуканим завдяки оздоблюючим матеріалам. Вони можуть вносити яскраві акценти у гармонію білого або тендітно доповнювати його близькими відтінками кольору.

Африканські мотиви в дизайні вдало підкреслюють правильно підібрані зображення саван чи диких звірів. До того ж картинки з перспективою ефектно розширюють простір.

До речі, матеріали для оздоблення – вишуканий елемент дизайну інтер'єру завдяки розмаїттю текстур. В залежності від вашого стилю, рекомендуємо звернути увагу на різні типи текстурованих основ.

Наприклад, для класичного стилю краще обирати полотна з текстурою «живопис», «холст» - вони відтворять зображення у вигляді картини на вашій стіні. Для дизайну інтер'єру у стилі модерн радимо обирати текстури зображень «пісок», «декоративна штукатурка», «штукатурка». Вони будуть ідеально доповнювати сучасний інтер'єр вашої квартири, не привертаючи до себе занадто багато уваги. А от в авангардному і стилі арт-деко можете поекспериментувати, обравши пікантні текстури «льон», «кора дерева», «черепиця». Тут увага вам необхідна, як повітря. І повірте, її буде чимало від усіх гостей вашого дому.

Як правильно підібрати зображення

Фотошпалери для інтер'єрного дизайну обрати просто завдяки нашим дизайнерам, які з радістю підберуть потрібне зображення саме для вашого інтер'єру з урахуванням усіх побажань. Для цього просто напишіть їм листа і відправте фото свого інтер'єру, для якого плануєте зробити дизайн. Вони зроблять все найкращим чином, при цьому ви не витрачаєте час на пошуки потрібного зображення, а займаєтесь своїми справами. Все, що потрібно буде зробити – сказати, подобається вам майбутній інтер’єр чи ні. Адже ви його сможете побачити ще до поклейки. Це надзвичайно зручно!

Новітні технології дозволяють виготовляти продукцію бездоганної якості з мінімальною кількістю стиків і унікальними зображеннями. Тому дизайн приміщення з використанням матеріалів для декору - це можливість зробити вашу квартиру по-справжньому унікальною!

Німецька якість давно стала синонімом найвищої якості продукції, а наші фотошпалери виготовляються індивідуально для вашої кімнати на основі німецьких текстурованих матеріалів. Оздоблюючі матеріали за індивідуальними розмірами активно використовують у сучасному дизайні інтер'єру, спробуйте їх і ви.