Як зробити ремонт в спальні?

Зробити ремонт в спальні дуже важливо, адже саме тут ви проводите третину свого життя, відпочиваєте і відновлюєте витрачену за день енергію. Здоровий сон у затишному приміщенні забезпечить ваc новими силами для успішної праці наступного дня. Тому необхідно, щоб у спальні ви почували себе максимально комфортно. Для цього зверніть особливу увагу на оздоблення, щоб воно відповідало призначенню приміщення.

Обираємо правильне оздоблення для спальні

Вашими союзниками на шляху до комфорту в спальні стануть приглушене світло, плавні форми меблів, м'які тони шпалер. Ніякої агресії, все має бути витонченим та затишним. А для підкреслення колориту та індивідуальності рекомендуємо вам обрати фотошпалери, які підкреслять ваш гарний смак та у разі необхідності добре поділять приміщення на функціональні зони.

Ви знаєте, що ідеальна спальня повинна бути середніх розмірів, без темних стін і зайвого простору? Так-так, великий розмір кімнати – це така ж вада, як і маленький. Все має бути у гармонії. Звісно, з просторого приміщення легко зробити маленьке, а от з невеличкою кімнатою більше клопоту, проте завдяки якісно підібраному декору всі проблеми легко вирішуються.

Вирішуємо проблеми невеличкої спальні

Маленьку спальню добре прикрасять світлі відтінки меблів, підлоги, декоративних матеріалів. Родзинку в інтер'єр невеличкої спальні внесуть яскраві акценти фотошпалер, барвисті подушки на ліжку або килимки біля ліжка. Також ви можете оформити наш декор у вигляді картини. Для цього вам знадобиться гарна рамка, а картину для вас виготовимо ми за індивідуальними розмірами. Правда, зручно?

Візуально додадуть простору кімнаті зображення з перспективою. Якщо при вході в кімнату ваш погляд натикається на стіну, то кращий вибір для такої спальні – горизонтальні картинки з розширюючою перспективою. Вони додадуть простору навіть невеликому приміщенню.

Оздоблюємо велику спальню

Велика спальня стане більш затишною, якщо ви оберете для стін глибокі, насичені, але не надто яскраві кольори фотошпалер. Меблі можуть бути масивними і досить темними, а кімната добре поділиться на декілька зон - безпосередньо спальню і місце для господарки дому з туалетним столиком і комодом. Або ви можете поставити у спальні стіл для господаря – як вам заманеться, так і робіть.

Щоб у спальні було комфортно, уникайте зображень з агресивними сюжетами. Тигр, що вистрибує з темряви або очі, визираючі з мороку чудово пасують до гостросюжетного триллера, але для душевної гармонії і гарного самопочуття у спальні обирайте миролюбну тематику фото, наприклад, квіти та рослини.

Поради фен-шуй для спальні

Під час вибору зображень з краєвидами обов’язково зорієнтуйтеся по сторонах світу у кімнаті. На східну стіну правильно буде поклеїти картинки зі сходом сонця, а на західну - із заходом, щоб ваше відчуття світу було спокійним і врівноваженим. На південній стіні буде гармонійно виглядати сюжет з сонцем опівдні, а на північній - вид на гори, ліс та зображення ночі. Обираючи фотошпалери з горами пам'ятайте, що фен-шуй рекомендує, щоб гори були з пологими вершинами, вони внесуть благополуччя у ваш дім.

Якщо ви любите водоспади, то при виборі зображень для спальні фен-шуй рекомендує, щоб вода притікала до вас. Нехай джерело, річка, водоспад тектиме у ваш бік, символізуючи собою успіх, здоров’я, прибуток. А картини по типу «Дев'ятого Валу» краще залиште для виставкових залів, вдома бурхливе море емоцій може стати на заваді вашого спокою.

Якщо у Вас все ще залишились питання, який сюжет фотошпалер обрати для спальні, то надішліть нам фото свого інтер'єру і наші дизайнери візуалізують різноманітні сюжети у вашому інтер'єрі, щоб ви могли зробити усвідомлений вибір декору для ремонту спальні.