Як збільшити простір кімнати?

Інколи дуже хочеться візуально збільшити простір кімнати, але ви не знаєте, як це зробити. І тут вам на допомогу прийдуть якісні фотошпалери, які здатні вирішити різноманітні проблеми кімнати швидко та дешево. Звісно, є більш кардинальний спосіб – можна зламати стіни, але ви це ще встигнете зробити! Спочатку давайте випробуємо можливості нашого декору.

Проблеми приміщень і шляхи їх вирішення

Найлегше показати переваги якісних матеріалів для оздоблення, вирішуючи конкретні проблеми приміщення. Звісно, скільки кімнат – стільки і проблем, проте спробуємо все ж таки їх класифікувати.

1. Проблема - низька стеля

Проблему низької стелі можна легко вирішити, прикрасивши свою оселю фотошпалерами з перспективою. Вони візуально зроблять стелю вищою, а саму кімнату – більш просторою. Інтер’єрне рішення для найсміливіших – придбайте зображення для стелі і прикрасьте приміщення. Тільки обирайте знову ж таки картинки космосу, верхівок дерев або будь що з перспективою.

Уникайте темних зображень з візерунками – вони зроблять стелю ще нижчою. А от світлі кольори блакитного неба – навпаки, подарують додатковий простір кімнаті. Також пам’ятайте про гармонію аксесуарів і обирайте для освітлення плоскі плафони замість важких та об’ємних люстр.

2. Проблема - вузька кімната

Вузька кімната або коридор стануть просторішими, якщо ви прикрасите їх світлими горизонтальними зображеннями, які додадуть світла і простору приміщенню. Саме їх вам раніше і не вистачало. Темні відтінки матеріалів для оздоблення можуть зіграти з вами злий жарт, тому краще залишити їх для інших приміщень. Не варто перевантажувати невеличкі кімнати меблями – краще подумайте, чи потрібно вам зберігати так багато речей? Меблі, до речі, теж обирайте в світлих відтінках. Темні кольори підходять для просторих приміщень.

3. Проблема - неправильна форма кімнати

Не всі кімнати мають прямі кути, такі зручні для розміщення дивану, столу, шафи та іншого домашнього начиння. Ми не обіцяємо, що з нашими фотошпалерами всі кути раптом змінять свою форму і стануть прямими, проте візуально вони обов’язково приховають неправильні кути у вашій кімнаті. Тому якщо вирішити проблему важко – можна відвернути від неї погляд, замінивши якісними оздоблюючими матеріалами. А це вже справжній витвір мистецтва... І ви справді колись хотіли поставити там шафу?!

4. Проблема - відсутність або недостатня кількість світла

Темне приміщення без вікон стане світлішим, якщо поклеїти на стіну або стелю світлі зображення. До того ж не абиякі, а ті, що пасують до стилю кімнати. Це можуть бути зображення природи, архітектура, пляжі або просто абстракція. Головна мета – додати кімнаті родзинки та максимально висвітлити інтер’єр.

5. Проблема - глуха стіна

Неприємно кожного разу дивитися в стіну при вході в квартиру чи кімнату, а дзеркало вішати там не хочеться? За допомогою наших фотошпалер ви легко перетворите звичайну стіну на вікно, двері або дорогу на пляж. Обов’язково зверніть увагу на наші інтер’єри, завдяки яким ви візуально можете додати приміщенню додатковий об’єм. Ваш погляд буде відпочивати кожного разу, коли ви будете повертатися додому.

Підводимо підсумки – ламати стіни чи ні?

Сподіваємося, ви переконалися, що практично всі проблеми приміщення можна з легкістю вирішити, якщо підійти до оформлення приміщення творчо та підібрати правильні фотошпалери. І якщо вам все ж таки важко зробити це самостійно - надішліть нам фото свого інтер'єру, напишіть свої побажання і наші дизайнери підберуть оптимальне рішення індивідуально для вас. А ще візуалізують його у вашому інтер’єрі. Ми зробимо все, щоб збільшити простір вашої кімнати!