Як вирівнювати стіни?

Вирівнювати стіни можна по-різному, і все залежить від того, скільки часу та грошей ви плануєте витратити на цей процес. Обшивати стіни гіпсокартоном, шліфувати та оздоблювати їх – процес достатньо енергозатратний та дорогий, тому ми пропонуємо вам простіший і значно приємніший шлях до гарної оселі – фотошпалери! Якісні, прості у поклейці та різноманітні, наші матеріали для оздоблення стануть чудовою альтернативою, яка не лише прикрасить приміщення, але й вирівняє стіни.

Все геніальне – просте!

Двоповерхова квартира, будинок, дача ставлять перед дизайнером інтер'єру складні завдання по оформленню сходів, мансарди, технологічних отворів. І навіть у квартирі інколи виникає необхідність зробити стильне оформлення по периметру кімнати. Всі ці завдання з легкістю вирішують наші зображення за індивідуальними розмірами, що враховують особливості приміщення.

Ще одна приємна особливість – вам не потрібні ідеально рівні стіни, щоб стильно оформити приміщення. Адже наші фотошпалери дуже щільні (300 г/кв. м), тому самі добре справляються з цим завданням. Це дуже зручно, адже іноді хочеться швидко та якісно оновити інтер’єр, не перероблюючи в процесі весь ремонт в своїй оселі. Приємна новина – якісні зображення ви зможете міняти так часто, як забажаєте, адже клеїти їх дуже легко та приємно, коштують вони недорого. Тож легкий ремонт кожні 2 роки? Чом би й ні!

Декор по периметру приміщення

Зображення по периметру приміщення – цікава ідея дизайну інтер'єру, яку наша компанія легко втілює у життя. Панорамні фотошпалери висотою до 1,28 м ми виготовимо цілим полотном взагалі без стиків! Такий декор легко і приємно клеїти, він виглядає цілісно і стильно.

Гарно оформити мансарду допоможуть матеріали на стелю. Придбавши такі шпалери, ви зробите мансарду більш просторою і світлою, отримаєте додатковий простір у невеликому приміщенні та затишок. Адже про це ви мріяли?

А може, у вас уже є цікава ідея для оформлення приміщення? Наші матеріали для оздоблення легко реалізують її! Прикрашайте сходи цікавим зображенням замість стандартних картин, щоб милуватися отриманим ефектом і дивувати гостей. Купуйте якісний декор на замовлення, щоб зробити дизайн своєї кімнати унікальним.

Сучасні матеріали для оздоблення та наш сервіс

Якщо ви помітили у себе в квартирі, будинку чи офісі незадіяну стіну, яку хочете прикрасити фотошпалерами, то надішліть нам фото інтер'єру і ми підберемо для вас чудове та стильне зображення. Декор по своєму фото також можна виготовити, лише пам’ятайте, що фотографія повинна бути дуже високої якості. Ми пропонуємо різноманітні текстури – 15 різноманітних основ, щоб кожне зображення було унікальним. А якщо ви не можете вибрати тільки одне зображення із нашого каталогу і подобаються відразу декілька, то хутчіш надсилайте їх нам на пошту, і наші дизайнери безплатно зроблять колаж із фото, втілюючи вашу ідею в інтер'єрі.

Швидко розв'язуємо складні завдання ремонту

Отже, які б складні завдання не ставив перед вами ремонт - як обіграти технологічний отвір, як швидко вирівняти стіни, як гарно оформити мансарду і т.п. – наша команда професіоналів допоможе їх вирішити! Всю продукцію ми виготовляємо на замовлення, тому ви сплачуєте лише за ті квадратні метри, які вам потрібні для оформлення приміщення. Зайвих матеріалів не залишається, а продукція приносить вам радість своєю відмінною якістю.

Обирайте фотошпалери по індивідуальним розмірам для оформлення сходів, технологічного отвору, мансарди. Заощаджуйте час та гроші на пошуки кращої дизайнерської ідеї, матеріалів – наша компанія уміло перетворить недоліки приміщення на його переваги!