Оздоблюючі матеріали - схожість та різниця

Які матеріали зараз в моді

Нам не вистачає часу, ми постійно кудись поспішаємо і тому дуже поціновуємо сервіс, який економить наш час та гроші. Пошуки оздоблюючих матеріалів надто затягнулися? Тоді замовте сучасні фотошпалери і насолоджуйтесь часом, що звільнився. А його буде достатньо!

Модний декор має бути максимально індивідуальним, підкреслювати ваш смак, стиль життя і при цьому легко замінним на інший. Усі ці параметри легко втілюють в собі наші оздоблюючі матеріали, на фоні яких весь інший декор виглядає дитячою забавкою за непомірно високу ціну.

Що набридає, а що ні

Обираючи сюжет для фотошпалер, добре подумайте, перш ніж вибрати яскраву картинку, адже вам з нею ще жити чи працювати. Звісно, сучасні зображення можна виготовити навіть у чорно-білому варіанті або обрати нейтральний кольоровий сюжет, який не набридне за довгі роки. Новітні технології дозволяють виготовляти навіть ніби намальовані зображення, які будуть виглядати у приміщенні стильно і ненав'язливо.

До речі, інтер'єр дизайнери рекомендують оновлювати кожні 2-3 роки. Пам’ятайте, що переклеїти наш декор дуже легко, а кімната відразу зміниться на краще.

Яке зображення обрати?

Все залежить від сюжету, який ви оберете з нашого каталогу зображень. Він такий величезний, що дає можливість обрати картинку для оздоблення на будь-який смак: етно, фон, візерунок, пейзаж, інтер'єри і т.п. Ви можете внести певні зміни кольору в малюнок, написавши при замовленні побажання нашим дизайнерам або замовити зображення в сепії чи чорно-білому варіанті, із дзеркальним відображенням. Сучасні технології обробки фото допоможуть зробити оздоблюючі матеріали ідеальними на ваш смак.

Пам'ятайте, що матеріали для оздоблення стануть головним акцентом у вашому інтер'єрі. Намагайтеся не перенапружувати кімнату кольоровими акцентами, і тоді декор буде стильно виглядати у вашій квартирі. Фотошпалерами може стати будь-яке ваше фото, якщо ви забажаєте, і воно буде відповідати дизайнерським стандартам якості. Ви маєте можливість вибрати будь-яке зображення на свій смак або відправити нам свою картинку і ми виготовимо продукцію по ній.

Позбавляємося недоліків приміщення

Дизайнерські зображення відрізняються від звичайних шпалер в першу чергу вагою, вони досить важкі і потребують спеціальної підготовки перед оклеюванням. Наш декор унікальний тим, що його не потрібно додатково обрізати, зістиковувати зображення і ретушувати олівцями - він клеїться відразу стик-в-стик. Ця приємна особливість виокремлює нашу продукцію серед усіх інших матеріалів для декору, а ще економить ваш час і нерви при оклеюванні. Ми виготовляємо фотошпалери за індивідуальними розмірами, завдяки чому у вас може взагалі не бути стиків полотен (все залежить від розмірів полотна, які ви оберете).

Виготовити і продати матеріали для оздоблення для нас лише частина роботи, потрібно ще ретельно їх спакувати перед відправкою до вас. В упаковці на вас завжди чекає яскрава інструкція з порадами, як правильно клеїти наш декор, який клей обрати і т.п. Наші уважні менеджери завжди готові відповісти на ваші питання, обов'язково телефонуйте, якщо потребуєте поради при покупці або просто хочете побалакати.

До речі, фотошпалери приховують нерівності стін завдяки своїй дуже щільній текстурі (300 г/кв. м). Наші текстуровані німецькі основи з вініловим покриттям на паперовій основі навіть можна мити (за бажанням, звісно).

Екологічні матеріали у вашій квартирі

Виготовлення фотошпалер на новітньому обладнанні з використанням екологічно чистих матеріалів із Німеччини і Японії дозволяє продукції нашої компанії відповідати високим стандартам якості. При виготовленні декору ми застосовуємо нетоксичні фарби, що підтвердила санітарно-епідеміологічна експертиза. Наші полотна екологічні, безпечні для здоров'я, їх можна клеїти навіть у дитячій кімнаті, не хвилюючись про здоров'я малюка.

Якщо у вас досі залишились сумніви щодо нашого декору - просто зателефонуйте нам і ми з радістю відповімо на всі ваші питання.