Модні прикраси для дому

У світі матеріалів для оздоблення вибрати і замовити модні прикраси для дому буває досить складно через величезну кількість представлених зображень у нашому каталозі. Тому ми поділили всі наші малюнки за тематикою та кольорами. Пошук зображень за кольором особливо зручний під час вибору декору на стіну або стелю, якщо ви вирішили замовити сезонні фотошпалери і точно знаєте, яка кольорова гама вам потрібна.

Обираємо модний декор для своєї оселі

Хтось скаже, що моди на декор не існує, а хтось заперечить, що модні тенденції цього сезону серйозно відрізняються від минулого. Як би там не було, навіть у декорі існує “маленька чорна сукня”, яка завжди залишається в моді – це сезонні шпалери. Класика оздоблюючих матеріалів, вони завжди були, є та будуть актуальні. Тому якщо ви не знаєте, який малюнок обрати для декору приміщення – обирайте улюблену пору року, а ми дамо декілька необхідних порад, щоб ваш вибір був швидкий та безболісний.

Осінні шпалери у вашому домі

Зображення на тему осені - це тепла, жовто-помаранчева кольорова гама, яка особливо підійде для приміщень, у яких мало сонця та тепла. Поклейте зображення осені на стіну у вітальні, спальні, передпокої або на кухні, і ви побачите, що кімната стала більш затишною. Наша компанія виготовить для вас фотошпалери за індивідуальними розмірами, тому можете не хвилюватися про те, що вони будуть для вас завеликі чи замалі. Вони будуть саме такі, які потрібні вам!

Фотошпалери із зображенням осіннього парку, жовтого листя завжди у моді, вони теплі, чудові, барвисті. Завдяки ним навіть дуже холодна кімната вмить стане теплішою.

Зображення зими у приміщенні

Зображення зими, засніжених гір зроблять будь-яку кімнату світлою, просторою і сучасною. На перший погляд вони холодні, проте насправді вони дуже вишукані. Фотошпалери із зимовим краєвидом у вітальні, спальні, передпокої або навіть в офісі виглядають оригінально, ваші гості будуть у захваті! Адже це так нестандартно, що обов’язково підкреслить ваш чудовий смак у виборі декору для дому.


Весняні малюнки у приміщенні

Коли за вікном холодно та вогко, приємно дивитися на зображення із зеленими луками та ясним сонечком. Зелені яскраві малюнки прикрасять будь-яку кімнату - дитячу, передпокій, спальню, вітальню, кухню. Стильні фотошпалери на замовлення із зображенням весни стануть предметом захоплення ваших гостей завдяки чудовій передачі кольорів під час друку. Наші матеріали для оздоблення в інтер'єрі сприймаються як вид із вікна або картина художника. Мінімум стиків при поклейці полотен забезпечить цілісність картинки із весняним краєвидом у дизайні вашого приміщення.

Літні зображення у кімнаті

А якщо ви все ж таки обожнюєте літо, то зображення природи з літніми краєвидами стануть для вас джерелом натхнення. Звісно, хотілось б жити у теплих країнах, проте набагато практичніше створити у своєму домі теплу атмосферу літа! Яка погода за вікном? Неважливо, адже у вас вдома завжди тепло і затишно, зображення на стіну з панорамою літніх гір, морським краєвидом, білосніжним пляжем або залитим сонцем лісом прикрашають кімнату у будь-яку погоду!

Сезонні малюнки для стін або стелі - можливість вибрати пору року собі до смаку, щоб радуватися, просинаючись вранці, і приходячи додому ввечері. Сучасні зображення на замовлення дозволять вам підібрати стильну текстуру - їх у нас 15 видів, щоб підкреслити красу конкретного малюнку. А якщо у вас вже є гарне фото улюбленої пори року, то ми з радістю виготовимо оздоблюючі матеріали по ньому. Відкрийте для себе новий, яскравий світ фотошпалер!