Картини для дому - краса та вишуканість

Стильні картини для дому здатні прикрасити будь-яке приміщення, зробити його вишуканим і модним. Проте картини художників коштують досить дорого, та й не завжди вдається знайти ту, яка сподобається настільки сильно, що ви захочете бачити її щодня. Зовсім інша річ – фотошпалери, які коштують недорого, тому у разі необхідності легко заміняються на інші.

Матеріали для декору чи картина?

Якісні матеріали для оздоблення стін як елемент декору приміщення так щільно увійшли в наше життя, що замінили собою картини відомих митців. Досить закономірно, адже ціна такого декору набагато нижча, ніж у картини. Вартість картини обумовлена важкою працею митця для її створення, а фотошпалери виготовляються на професійному обладнанні, тому їхня ціна набагато нижча. А ось враження від декору інтер'єру фотошпалерами або картиною складається майже однакове. Який сенс платити більше?

Проте якщо ви твердо переконані, що картина виглядає краще за сучасні матеріали для оздоблення, то ви ще точно не бачили панорамні малюнки по всьому периметру кімнати для оздоблення стелі. Насправді фотошпалери для стін здатні створити унікальну атмосферу у приміщенні в процесі декору інтер'єру. Жодна картина не здатна створити такий візуальний ефект за такі малі гроші. Уявіть лише, яка ціна буде у картини розміром зі всю стіну кімнати?

А от сучасні малюнки для оздоблення на стіну коштують зовсім недорого і до того ж виготовляються за індивідуальними розмірами. Якщо ви захочете поклеїти фотошпалери без стиків, то просто одна із сторін майбутніх полотен не повинна перевищувати 1,28 м. Тоді ми виготовимо ваше замовлення одним полотном.

Час іти вперед за новими технологіями, забуваючи старі стереотипи дитинства, щоб наповну відчувати жагу життя.

Сучасний декор для стелі та стін

Чи варто говорити про те, що фотошпалери можна клеїти не лише на стіну, але й на стелю? А тепер уявіть інтер'єр, у якому ви зможете повісити картину на стелю! Це технічно важко втілити у життя, та й виглядати такий декор інтер'єру буде досить дивно.

Якщо ви вважаєте, що зображення в інтер'єрі виглядають не натурально, то вам слід придбати продукцію нашої компанії і переконатися у зворотньому ефекті. Різноманітні текстури полотен дозволяють відтворити враження від картини, намальованої аквареллю або олією. Наші унікальні зображення ви можете навіть оформити у рамку, і тоді гості не здогадаються, що це фотошпалери, а не картина відомого художника.

Звісно, ви також можете замовити розпис стіни у митця, але все ж таки праця художника коштує дорого, а якість наших зображень така сама, як у картини, намальованої художником. Коли прийде час і ви знову захочете зробити ремонт у приміщенні - просто придбайте нове зображеня, а от картиною художника вам доведеться насолоджуватися усе життя! Воно вам треба?

Підбираємо декор під певний стиль інтер'єру

Іноді важко підібрати картину під певний стиль інтер'єру, а от замовити фотошпалери дуже легко! Просто виберіть потрібне зображення, вкажіть розміри і текстуру, щоб у найближчий час насолоджуватися оновленим дизайном будь-якого приміщення у вашій квартирі. Тому що сучасний декор підходить до будь-якого стилю інтер'єру, потрібно лише підібрати картинку і текстуру, на якій буде виготовлене ваше замовлення.

У різноманітному світі матеріалів для оздоблення ви обов'язково знайдете зображення собі довподоби, адже барвистий каталог малюнків обмежений лише вашою уявою. Замовити декор по своєму фото або вибрати з каталогу - вирішуйте самі! А ми допоможемо зробити ваш дизайн інтер'єру унікальним і стильним завдяки сучасним фотошпалерам найвищої якості.