Ексклюзивний інтер'єр - головне бажання

Кожен з нас бажає жити в сучасному та стильному інтер’єрі. Проте подекуди бажання створити ексклюзивний інтер’єр потребує сили силенної грошей та часу. Щоб уникнути зайвих витрат, пропонуємо вашій увазі цікавий матеріал для оздоблення приміщення – фотошпалери. Саме вони зроблять вашу квартиру надзвичайно сучасною та привабливою.

Оздоблюючі матеріали минулого

Напевно, ви пам'ятаєте часи, коли шпалери з берізками прикрашали майже кожну квартиру. Всі вони мали стандартний розмір та чітко поділялися на 8 чи 16 квадратів. Звісно, такі матеріали для оздоблення виглядали подекуди надзвичайно невдалим інтер’єрним рішенням через погану передачу кольорів та однакові розміри для різних приміщень. Про обрізання стиків тоді мова взагалі не йшла. Такий несмак врізався у пам'ять і вносить певну частку сумнівів при виборі фотошпалер зараз. Але пам'ятайте, що з того часу минуло вже понад 20 років і технології вийшли далеко вперед, залишивши старі матеріали для оздоблення у минулому.

Крок в інтер’єрний дизайн майбутнього

Наша компанія виготовляє оздоблюючі матеріали нового покоління з німецьких основ найвищої якості. Окрім покращеної передачі кольорів (кольори на полотні ідентичні кольорам на екрані монітора), різноманітних текстур (пісок, декоративна штукатурка, полотно, льон, штукатурка, іній, живопис тощо) ми пропонуємо широкий рулонний крій фотошпалер, завдяки якому кількість стиків мінімальна. Максимальна ширина кожного полотна 1,28 м, а довжина необмежена. Якщо ви замовите друк шпалер шириною не більше ніж 1,28 м, то ми виготовимо їх для вас одним полотном і ви поклеїте іх взагалі без стиків!

Наші зображеня виготовляються індивідуально для кожного клієнта, тому ви самі обираєте їх розмір та текстуру, і, як наслідок, визначаєте ціну майбутнього виробу так само ви!

Висока щільність фотошпалер 300 г/м² дозволяє приховувати нерівності стін. Наші текстуровані основи виготовлені із якісних німецьких і японських матеріалів, тому по екологічності відповідають високим європейським стандартам. Це підтверджено документально Висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи Міністерства охорони здоров'я.

Найкращий сервіс понад усе!

Особливо ми пишаємося нашим сервісом. Тому що ми розуміємо, як важко зробити вибір і серед усього розмаїття зображень нашого каталогу обрати лише одне. Але наш величезний досвід роботи дозволяє давати грамотні поради фахівців, як обрати краще дизайнерське рішення для вашого інтер'єру. Для цього обов’язково надсилайте фото свого приміщення нашим дизайнерам і вони все зроблять для вас самі.

Можливо, ви так і не знайшли потрібного зображення для друку шпалер у нашому каталозі. Таке трапляється, якщо вам фотошпалери наснилися, наприклад, або ви побачили їх десь закордоном чи в журналі. Але не турбуйтеся, ми обов’язково знайдемо цю вашу міфічну картинку та виготовимо по ній нашу продукцію. До того ж дизайнери не лише адаптують обране фото згідно ваших побажань щодо розміру та кольору, але й візуалізують його у вашому інтер'єрі. Це важливо, адже ви зможете побачити свою кімнату з оздобленням ще до поклейки полотен.

Після придбання нашої продукції ви отримаєте своє замовлення, і на додаток ще кольорову інструкцію зі слушними порадами, як правильно підібрати клей, підготувати поверхню та поклеїти полотна на стіну чи стелю.

Наша мета - не лише продати вам якісний товар, але і зробити ваш інтер'єр унікальним, а вас самих - щасливішими. Тому у нас розроблена програма 100% задоволення від покупки – якщо ви раптом незадоволені своїм замовленням, то ми повернемо вам гроші або переробимо його.