Дизайн офісного приміщення

Немає значення, ви дизайнер інтер’єрів або офісний працівник, який займається дизайном офісного приміщення – все одно наші поради стануть вам у нагоді. Адже офіс – досить своєрідне місце, де найменша помилка може спричинити неочікувані наслідки. Тому варто чітко знати, як оформляти приміщення, щоб недопуститися розповсюджених помилок. Особливо це важливо, якщо ваша компанія міжнародна.

Як оформити офіс швидко та стильно?

Навіщо відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні? Наприклад, замовити фотошпалери для офісу і вже через декілька днів насолоджуватися чудовим інтер'єром. Нехай офіс стане для вас затишним, комфортним місцем, адже ви проводите у ньому досить багато часу. Тому ваше робоче місце має бути унікальним, стильним, сучасним, щоб вам приємно було на ньому сидіти та плідно працювати. Від цього виграєте не лише ви, але й уся компанія загалом.

Доповнити дизайн офісу фотошпалерами простіше, ніж ви думаєте. Обирайте зображення з нашого величезного каталогу малюнків або надсилайте своє фото, вкажіть потрібні розміри і текстуру, а все інше зроблять для вас професіонали нашої компанії. Наприклад, ми пропонуємо послугу візуалізації в інтер'єрі, завдяки якій ви побачите оновлений інтер'єр офісу з декором ще до його виготовлення.

Прикрашаємо кімнату відпочинку та приймальню

Дуже важливо, щоб матеріали для офісу були модними, стильними, але при цьому не відволікали співробітників від робочого процесу. Ідеальними малюнками для кімнати відпочинку, де співробітникам хочеться трішки розслабитися, стануть зображення архітектури, морів, природи. У приймальні такі картинки також доречні, тому що здатні відволікти відвідувачів від довгого очікування зустрічі з представником вашої компанії.


Кімната переговорів, кабінет, зала нарад

А ось для кабінету, кімнати переговорів, зали нарад краще обрати малюнки на тему бізнесу і грошей. Тематичні зображення для офісу з картами, автомобілями, технікою також стануть чудовим оздобленням для інтер’єру. При виборі декору для офісу обов’язково враховуйте сферу діяльності вашої компанії і почуття міри. Адже у таких публічних місцях, як кімната переговорів, конференц-зала будуть присутні ваші замовники, зарубіжні партнери та інші сторонні особи. Тому малюнки оздоблюючих матеріалів мають бути підібрані з урахуванням офісного етикету.

Здавалося б, набагато простіше залишити стіни сірими і не робити ремонт в офісі, проте пам’ятайте, що чим краще виглядає ваш офіс – тим на більш серйозні контракти може претендувати ваша компанія. До того ж команда задоволених облич співробітників та добре самопочуття у власному кабінеті сприяют розвитку бізнесу. Тож не відмовляйте собі у задоволенні приходити на роботу кожного ранку із гарним настроєм – хутчіш замовляйте оздоблюючі матеріали для офісу!

До речі, замовлення фотошпалер для офісного приміщення по своєму фото - можливість зробити дизайн інтер'єру особливим і тематичним. Наприклад, якщо обирати декор для офісу авіакомпанії, то доречно замовити зображення літаків цієї компанії, символіки, корпоративні фото співробітників і т.п. Фото з корпоративів в офісі недоречні, їх краще за все зберігати в електронному форматі і нікому не показувати, щоб не скомпрометувати себе чи друзів.

Прикрашаємо особистий кабінет

Зображення для особистого кабінету потрібно підбирати з урахуванням вашого службового положення і власних смаків. Безпрограшні варіанти зображень для фотошпалер в кабінет – картографія, чорно-білі малюнки, архітектура, тварини та фінансові графіки. Ще одна безкоштовна послуга нашої компанії – корекція кольору зображення при замовленні фотошпалер і підбір зображень схожої тематики.

Декор для офісу має бути стриманим, адже навіть в особистий кабінет до вас часто приходять відвідувачі: співробітники, замовники, партнери. Тому фото із знаменитостями краще клеїти у квартирі, а в офісі притримуватися офісного дрес-коду навіть в інтер'єрі.

Додаткові послуги нашої компанії

Важливу роль при виборі зображення відіграє досвід, тому у нас є послуга підбору зображення для фотошпалер під ваш інтер'єр. Щоб скористатися нею - надішліть нам фото свого інтер'єру і побажання щодо того, які малюнки для офісного приміщення вам подобаються. Дизайнери підберуть і допоможуть замовити декор, а ще візуалізують його у вашому інтер'єрі. Наші матеріали здивують вас високою якістю і швидкою доставкою.

Зображення на замовлення в офісі змінять весь дизайн інтер'єру на краще, зроблять його модним і затишним водночас. А коли ви захочете замінити їх, то потрібно лише підібрати новий малюнок, щоб через декілька днів милуватися оновленим дизайном офісного приміщення!